Çağrı Merkezi: 0312 440 40 50      Whatsapp: 0543 440 09 02
Sipariş Takip      Alışveriş Yardım      Bize Ulaşın

Favorilerim

Hesabım

Sepetim
    AYAKKABI    TABANLIK
 

DOKTOR F MANYETİK TABANLIK
Ürün Kodu: 000020   Marka:
₺1500 ve üzeri alışverişlerde kargo bedava
Numara


Adet
  3 gün içinde kargoya verilir.
 
Paylaş  


Manyetik tabanlık doğal akik taşlı, enerji dengeleyici mıknatıslar, anti bakteriyel, anti statik, nefes alabilir taban, darbe emici sistem, özel deri mostra, sporcular, uzun süre ayakta kalanlar, sürekli yürüyenler, yaşlılar, ayak ağrısı çekenler, şeker hastaları ve ayak sağlığını önemseyenler için idealdir. Ürün akik taşılı ve akupunkturludur. Antistatik özelliği sayesinde vücuttaki birçok rahatsızlık tedavisine yardımcı olur, vücuda pozitif enerji verir. Doğal akik taşlarıyla stresinizi azaltarak rahatlatır. Kan dolaşımını düzenlemesi nedeniyle, birçok hastalığın tedavisine yardımcı olur ve kalp krizi riskini azaltır. Baskıyı azaltır, sinir uçlarını uyarır ve nasır oluşumunu önler. Tabanlığın dizayn şekli ve mıknatısların özelliğinden dolayı ayak vücut yorgunluğu ve ağrıların giderilmesine yardımcı olur. Manyetik tabanlık gözenekli esnek yapıya sahip olduğundan yürüme esnasında körük gibi havayı sirküle eder ve ayağa nefes aldırır. Ayağın boşluğunu alarak rahat etmesini sağlar. Ayağı sıcak havalarda serin, soğuk havalarda sıcak tutar. Ayağın anatomik yapısına göre üretilmiştir. Ayak ağrılarınızın geçmesi için çözüm adına neler yapmazsınız ki? Tuzlu suda bekletme, sirke suyuylayıkama daha aklınıza gelebilecek diğer her türlü yolu denemeye kalkarsınız. 

Gerçekten de ayak ağrısını geçirmek için insan nelerini vermez ki? Modern dünyamızın modern çizimleri ve yenilikleri ile iç içe sizlere sunduğumuz sitemizden, bütün bu sorunlarınıza köklü çözüm olacak bir üründen söz etmek istiyoruz. Ürünümüzün adı, doktor f manyetik tabanlık. Bu ürün yapı itibari ile ortopedik bir üründür. Ayak şekline göre şekillendirilen ürün, ayak basıncını azaltma işinde birebir etki göstererek, daha hızlı kan dolaşımının sağlanması için yardımcı olur. Ayak sorunlarınızdan tamamen kurtulmanın keyfini yaşayacağınızdan emin olabilirsiniz. Yoğun bir iş temposu sonunda, ayaklarınıza giren sızılardan kurtulmak için çözüm arayışına girmenize son veren, oldukça etkili ve kullanışlı tabanlık ile daha rahat bir gece geçireceksiniz. Gerçekten, ayak ağrısı insanın uykusunu kaçıracak türden oluyor. Gün boyu ayakta kalmak, sonra oturmak ve en sonunda uzanmak, ayak ve bacak bölümlerinin değişik pozisyonlara girmesine neden olduğu için ağrıların başa gelmesi de artık sıradanlaşıyor. Gece uykularının kaçmasına, gün boyu sağlıksız bir şekilde kalmaya neden olmaktan, ileri yaşlarda meydana çıkacak kireçleme ve romatizma gibi hastalıklara neden kadar yol açabilmektedir. Doktor f çalışma hayatınızın en tempolu olduğu dönemlerde manyetik tabanlık farkıyla sizlere sunduğumuz üründen yararlanabilirsiniz. Ayak sağlığı konusunun ne kadar önemli olduğunu bilmeyen yoktur herhalde. İnsan hayatının bütün yükünü taşıyan ayaklardır, ayakların yorulması, bedenin yorulmasına neden olur. Bu da yorgun ve bitkin olmak adına yeterli bir mazeret olur. Ayak sağlığınız ve ayak yorgunluğunuz için birebir ürünlerden biridir. 

Sitemizde de yüksek rağbetleri olan ürünü kullananların yorumlarını incelediğinizde ürünün gayet sağlıklı ve yararlı olduğunu kesinlikle görebilirsiniz. Her yaştan kişinin kullanabileceği bu ürün, Feridun Kunak farkıyla müşterilerimize en uygun fiyatlardan sunuluyor. Hızlı kargo, kısa sürede teslimat ve uygun fiyat ayrıcalıklarıyla sizlere daha sağlıklı yaşam hakkı sunan doktor f manyetik tabanlık çözümünü deneyerek en sağlıklı ve net sonuçlara ulaşabilirsiniz. Ayaklarınızın dinlendirilmesi, kan dolaşımının sağlanması ve daha fazlası için sizlere sunduğumuz ürünü kullanabilirsiniz. En iyisini isteyenler için daha fazlasını sunduğumuz sitemize sizi de bekliyoruz. Ayaklarınızın sağlığını koruyarak daha ilerleyen yaşlarda ayaklarınızla barışık hayat yaşayabilirsiniz. En iyi çözümler için sizi de bekliyoruz.


(31434 kez incelendi)


Banka : AKBANK
Hesap Adı : Necdet AKKAŞ
Şube Kodu : 0153
Hesap No : 104536
IBAN : TR910004600153888000104536




 


 
 
KURUMSAL ALIŞVERİŞ BİZİ TAKİP EDİN E-BÜLTEN

Müşteri Hizmetleri
Firmamız Hakkında
Hesap Numaraları
Gizlilik Politikamız
Aydınlatma Metni
İletişim Bilgileri

İade ve Değişim
Sıkça Sorulan Sorular
Üyelik Sözleşmesi
Satış Sözleşmesi
Kişisel Veriler Kanunu
Sipariş Takip

Sosyal Medya hesaplarımızda her gün
yeni kampanyalar sizleri bekliyor!

     

Hemen kayıt olun, yenilikleri ve indirimleri kaçırmayın.



 


 
Bu site ETicaretSoft e-ticaret yazılımı ile hazırlanmıştır.
   
Alışveriş Sepeti
 
 
Hesabım
Alışveriş deneyiminizi iyileştirmek için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanıyoruz. Daha detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.
X

İnternet sitemizde satışa sunulan ürünler sporcu gıdası ve gıda takviyesi kategorilerinde ürünlerdir, kesinlikle beşeri tıbbi ürün veya ilaç değildir. Reçete ile satılmazlar, doktor onayı gerektirmezler. Şirketimiz ilaç satışı yapmamaktadır, bu yüzden satılan ürünlerin çeşitli hastalıkları önleyici ya da tedavi edici özellikleri yoktur. Ürünler sağlıklı ve dengeli bir beslenme düzenin yerine geçmez. Amacımız tüketiciye en doğru bilgiyi sunabilmek olup, yer verilen içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır, ürünlerin kullanımına yönelik hiçbir taahhüt veya tavsiye yerine geçmez. Sitemizde satılan ürünler ile ilişkili olarak kullanılan tüm logo, marka ve patentli haklar ilgili hak sahiplerine aittir. Yanlış anlaşılan veya yanıltıcı bulunan ibareler bulunması durumunda lütfen sitemizden bildirimde bulununuz. Tüm ürünlerimiz %100 orjinal olup, T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı onaylıdır.